Hver dag publiserer våre videojournalister de morsomste og mest spektakulære videoklippene fra nettet.

Kabin­an­satte lagde fly­ma­re­ritt for pas­sa­sje­rene

– Som om det ikke er stressende nok å fly fra før!

Kjæresteparet Audrey og Harry fra USA reiser verden rundt på budsjett og holder følgerne sine oppdatert på reisene gjennom sin YouTube-kanal.

Etter å ha vært på reisefot i årevis er paret svært vant til å reise, og har vært borti litt av hvert på turene sine. Flyturen de tok med AirAsia i januar tok imidlertid kaka.

Utrolig: Flypassasjer våknet opp til dette synet

– Som om det ikke er stressende nok å fly fra før. Se for deg dette umulige scenarioet. Kapteinen sier at flyet har nådd marshøyde. Passasjerene begynner å falle til ro, og øyelokkene blir tunge. Så skjer det utenkelige. De kabinansatte bestemmer seg for å holde en stønnekonkurranse ombord flyet ditt, sier paret til videobyrået Newsflare.

Den evige kampen: Flypassasjer fikk nok av irriterende sidemann

Over høyttaleranlegget i flyet til Audrey og Harry konkurrerer flyets personale om å holde en irriterende stønnelyd lengst mulig, til passasjerenes fortvilelse. Kan du forestille deg noe verre på en flyreise enn at kabinpersonlet ødelegger roen totalt?

Flyturen fant sted 28. januar i år, og den irriterende leken skal ha vært noe personalet fant på i forbindelse med markeringen av kinesisk nyttår.

De du minst vil møte på flyet: De mest irriterende flypassasjerene

Flere anbefalinger fra SeDenne: