Hver dag publiserer våre videojournalister de morsomste og mest spektakulære videoklippene fra nettet.

Ben ville bestige fjellet i sti­lett­hæ­ler

Tenåringen gikk til ekstreme høyder for å komme inn på drømmeskolen.

På mange skoler må man gjennom en opptaksprøve for å komme inn. Da britiske Ben Conway bestemte seg for å søke på School of Communication Arts i Brixton, måtte han levere et kunstprosjekt han brant for hvis han ville komme inn, skriver nettavisa Huffington Post.

Se denne: På med stiletthælene, gubber ... Klar, ferdig, løp!

Conway bestemte seg for å forsøke å bestige Storbritannias høyeste fjell, Ben Nevis i 12 centimeter høye stiletthæler. Samtidig som det elleville prosjektet kunne hjelpe tenåringen med å komme inn på drømmestudiet, håpet han å samle inn penger til LHBT-organisasjonen Stonewall og organisasjonen Sal´s Shoes, som jobber for å skaffe sko til fattige barn.

Se også denne: Slåss i stiletter! Selvforsvar for kvinner anno 1947

Etter å ha gått 900 høydemeter av totalt 1345, måtte Conway stanse den spesielle turen på grunn av været. Men til tross for at turen ikke ble fullført, har han fått samlet inn over 3000 norske kroner via GoFundMe.

Se også: Drukner homofob i sang

Conway møtte flere andre turgåere på veien, og fikk positive reaksjoner fra alle han møtte. «Folk stoppet for å donere penger, og uten dem hadde jeg ikke kommet så langt opp som jeg gjorde», fortalte han Huffington Post.

Se denne: Gjør deg klar til ArmaGAYdon

X

Flere anbefalinger fra SeDenne: