Hver dag publiserer våre videojournalister de morsomste og mest spektakulære videoklippene fra nettet.

Ame­ri­kansk drone­fo­to­graf har laget stor­sla­gen video av norsk natur

– Hver gang bilen kom ut fra en tunnel brakte lyset med seg et nytt majestetisk miljø, skriver Lila Baghzouz, som forelsket seg i norsk natur.

I april dro amerikaneren Lila Baghzouz til Norge sammen med to venner for å oppleve landets storslagne natur på nært hold. Hun lagde en dronevideo fra turen.

Se også denne: Slik selges Norge inn for resten av verden

Baghzouz hadde store forventninger til Norge før hun dro, men hun synes naturen var enda mer storslagen enn den så ut på bilder.

– Greia med Norge er at de stedene jeg likte best var de vi kjørte forbi på vei til våre egentlige destinasjoner, ting som jeg ikke hadde sett på bilder på internett på forhånd, skriver Baghzouz under videoen, publisert på Vimeo.

Se også denne: La deg bli blendet av midnattssola

Videre skriver hun at hun aldri har kjørt over så mange broer og gjennom så mange tunneler i sitt liv, som i de få ukene hun var i Norge.

– Stadig vekk kjørte vi over fjorder og gjennom fjell som var for massive til å kjøre over eller rundt. Hver gang bilen kom ut fra en tunnel brakte lyset med seg et nytt majestetisk miljø. Jeg sammenlignet dette fenomenet med å se på en TV som bare har naturkanaler, og hver gang vi kjørte inn i en tunnel så byttet vi kanal, skriver amerikaneren fra Los Angeles.

Denne timelapsen fra 2014 vil ta pusten fra deg. Nyt synet av Norge:

Se Lofoten på sitt vakreste:

Flere anbefalinger fra SeDenne: