Hver dag publiserer våre videojournalister de morsomste og mest spektakulære videoklippene fra nettet.

Vaktsjef nå

Silje Robertsen

Tips oss!

Uteligger for­bløf­fet alle med utrolig magi

Skjønner ingenting da sigaretten ikke lagde hull i t-skjorta.

En video av en uteligger som utfører forbløffende magitriks på tilfeldige personer i Miami i USA, får internett til å måpe.

Med utrolig fingerferdighet stapper den hjemløse gatemagikeren en manns t-skjorta ned mellom fingrene og lager ei grop. Ned i gropa putter han sin nytente sigarett – rykende varm.

Denne varmer i hjertet: Se smilet trylles fram hos de hjemløse

Den burde svidd hull tvers gjennom t-skjorta, ikke sant? Det er akkurat det den ikke gjør, og t-skjorteeieren friker ut i det han ser at den hvite skjorta ikke har en flekk.

Han gir uteliggeren noen amerikanske dollar og ber ham gjøre et nytt triks. Han svikter ikke og forbløffer minst like mye, om ikke mer, med triks nummer to.

Se også denne: Magiker river i stykker skiltet til hjemløse Alan

Med tanke på at folk betaler hundrevis av kroner for å se magikere utføre triks på en scene, kunne denne uteliggeren tjent bra med penger. Og selv om videoen opprinnelig stammer fra juli 2014, har den først gått viralt nå, så håpet finnes der ute.

Bare se hvordan det gikk med hjemløse Donald da han forbløffet Internett med sine pianoferdigheter. Han fikk jobb, begynte å studere og kom seg på beina igjen:

Her lures uteligger til å tro han har vunnet i lotteri

Flere anbefalinger fra SeDenne: