Hver dag publiserer våre videojournalister de morsomste og mest spektakulære videoklippene fra nettet.

Magnus Fossen
Vaktsjef nå

Magnus Fossen

Tips oss!

Fremmede reddet barn fra glovarm bil

Godhjertede forbipasserende kan ha reddet livet til den lille jenta.

Flere titalls mennesker hjalp til med å redde ut et lite barn fra en stekende varm bil i Malaysia tidligere i juni. Gruppen med fremmede gikk løs på bilen med det de hadde tilgjengelig av redskaper i et forsøk på å dirke opp de låste bildørene. Etter å ha forsøkt i lengre tid endte det opp med at redningsmennene knuste det ene bilvinduet.

 

Se også denne:Han setter en pizza i bilen i 30 minutter

 

Det var hetebølge i Shah Alam i Malaysia og nesten 50 varmegrader ute da den lille jenta ble etterlatt i bilen av moren sin. Der satt hun alene i nesten 20 minutter før tilfeldig forbipasserende fikk henne ut.

 

Før de gikk løs på bilen, skal redningsmennene har forsøkt å finne moren til barnet og eieren av bilen, uten hell, ifølge lokale medier.

 

– Moren fortalte til noen av redningsmennene at hun hadde hatt det travelt med å gjøre noen ærender, og hadde glemt å la motoren til bilen stå å gå, sa en lokal politimann i etterkant av den dramatiske hendelsen.

 

Tidligere forsøk viser at temperaturen i en bil kan nå 50 varmegrader på 30 minutter når det er 34 grader utendørs. Det er derfor sannsynlig at temperaturen i bilen den lille jenta satt i var på god vei til å bli enda høyere.

 

Se også denne:Tre timer i varm bil er da ingenting

Flere anbefalinger fra SeDenne: