Hver dag publiserer våre videojournalister de morsomste og mest spektakulære videoklippene fra nettet.

Magnus Fossen
Vaktsjef nå

Magnus Fossen

Tips oss!

Kul koala er helt konge på byen

Det nytter ikke å være treig på avtrekkeren når koalaen kommer. 

«Ka'anskje kommer ko... koalaen, hit til middag nå i kveld?». I så fall bør du ha kameraet klart, for han gidder ikke holde posituren i evigheter.

Da denne kule koalaen streifet nedover en handlegate i Portland, Australia, var en guttunge raskt på banen for å fotografere. Men han fiklet for lenge med telefonen og i det kameraapplikasjonen var klar, var koalaen gått lei.

Vill panda midt i byen

Denne bamsen gjorde det motsatte da den vandret i flere minutter i et veikryss i Kina midt på natten. Ingen vet hvor den kom fra eller hvor den dro hen, men et overvåkningskamera fanget bamsen i flere positurer:

Struts på ville veier

Denne spenstige fuglen visste selv veldig godt hvor den kom fra, og løp som et lyn for å komme seg vekk fra gården i Israel. Strutsen ble fanget på kamera av en forbipasserende bilfører og ble plukket opp av politiet et par gater lenger borte:

Her leker turistene med livet

Litt mer skremmende var det da en løve viste en gjeng turister hvorfor man ikke skal gå ut av bilen på safari:

Overhørt i dyrehagen: – Sover han nå? Da stikker vi!

Og så har du neshornene som planla flukten sin nøye. Eller litt bedre enn strutsen over her i hvert fall. For i stillhet ventet de på at dyrepasseren skulle sovne. Så løp de så fort de kunne, men de er tunge neshorn og kom ikke veldig langt:

Flere anbefalinger fra SeDenne: