Hver dag publiserer våre videojournalister de morsomste og mest spektakulære videoklippene fra nettet.

Magnus Fossen
Vaktsjef nå

Magnus Fossen

Tips oss!

Han vant et endeløst gavekort på pasta, men spiser den ikke selv

For 100 amerikanske dollar kjøpte Matt et gavekort som lar ham spise så mye pasta han vil i sju uker. Det bruker han for alt det er verdt.

Det var den italienske pastakjeden Olive Garden som utlyste en gavekortkonkurranse i USA: «Kjøp et gavekort for 100 dollar og spis så mye du vil i sju uker». Matt Tribe var først usikker på om han skulle delta i konkurranse, men 25 minutter ut i gavekortsalget, som hadde en begrensning på 1000 gavekort, kjøpte Matt et også.

At han i det hele fikk kjøpt et gavekort var et under, for så mange hadde lyst på et slikt kort at nettsiden til Olive Garden var nede store deler av salget.

Men da kortet dukket opp i postkassa til Matt innså han at han aldri i livet kom til å klare å spise så mye pasta at gavekortkjøpet lønte seg. Det var da han fikk ideen om å dele ut pasta til naboer, kjente og ukjent, og hjemløse. All pasta han har bestilt og gitt bort er registrert på nettsiden hans randomactsofpasta.com, samt et par gode historier fra overraskede pastamottakere.

Matt Tribe er ikke den eneste godhjerta personen der ute som gir litt ekstra til de som har mindre, bare ta en titt på disse gode gjerningene som har varmet hjertene våre tidligere:

De har så lite, men gir en hjemløs den fineste gave

Her lures uteligger til å tro han har vunnet i lotteri

Flere anbefalinger fra SeDenne: