Alvaro (36) lever av å utforske ubebodde øyer

Her snakker vi annerledes reisebyrå.

Helt siden spanske Alvaro Cerezo var tenåring har han valgt bort sivilisasjon til fordel for isolasjon på vakre paradis-øyer, ifølge videobyrået Caters News.

Spanjolen skal ha besøkt mer enn 400 øyer som ikke er fullstendig kartlagt ennå. Når han legger ut på eventyr tar han ikke med seg mer enn en fiskestang og en machete, og lever av det naturen har å by på, ifølge Caters.

Se også denne:Fortvilte dansker trygler Syden om hjelp

De siste syv årene har Cerezo gjort god business av sin unike øy- og overlevelseserfaring. I selskapet Docastaway har 36-åringen etablert et eksklusivt og annerledes reisebyrå som tilbyr overlevelsesturer til mer enn 15 ulike «øde» øyer.

– Jeg har dedikert flere år på å utforske de tropiske delene av verden i jakt på et tapt paradis, skriver Cerezo på reisebyråets nettside.

Se også:– Jeg hater Thailand

En smakebit av Cerezos reiser kan du se i videoen øverst i saken.

Kundene hans kan velge mellom eventyr-turer og ferie-turer, hvor man i den førstnevnte kategorien i stor grad får prøve å overleve på egen hånd, mens man i den sistnevnte kategorien får bo i en hytte/et hus, hvor det er tilrettelagt for en ekstremt isolert ferie.

David (71) har levd alene på en øy i 20 år:

Videoene folk snakker om