Publikum klarer ikke å slutte å le av sangerinnen

Denne ustø versjonen av nasjonalsangen blir neppe glemt med det første ...

Da arrangementet Summit County Fair sitt Demolition Derby i USA startet 5. august, fikk tilskuerne seg en opplevelse de nok ikke glemmer med det første. Som vanlig skulle arrangementet åpnes av en sanger som skulle synge den amerikanske nasjonalsangen, The Star-Spangled Banner.

Se også:Hund og eier i tonedøv duett

Men denne gangen kunne muligens arrangementet valgt seg en bedre sanger. For da sangerinnen Jennie Lea begynte å synge, visste ikke publikum hva de skulle tro. På lasteplanet til pickup-bilen stod nemlig sangerinnen og fremførte det som knapt kunne kjennes igjen som nasjonalsangen.

Se denne:Hvilken av de 15 typene bil-sanger er du?

YouTube spekulerer folk i at sangerinnen var full, mens sangerinnen selv visstnok skylder på tekniske problemer. Resultatet ble uansett et lattermildt publikum, og video av fremføringen har spredt seg på sosiale medier. Det gikk faktisk så langt at Summit County Fair så seg nødt til å legge ut en skriftlig unnskyldning på sine Facebook-sider.

Også Jennie Lea har unnskyldt sin fryktelige opptreden i etterkant.

– Jeg er ekstremt flau over opptredenen min. Jeg vet det høres helt forferdelig, respekteløst og skammelig ut, skriver Lea på sin Facebook-profil.

Se videoen øverst i saken! Hva syns du om fremføringen?

Når to fremmede satte seg ned ved et piano på sykehuset, oppstod magi:

Videoene folk snakker om