Vil overgå Houdini - «Vaskemaskin-mannen» utfører sitt farligste stunt

Nei, dette er ikke noe du bør prøve hjemme!

Rick Maisel har en jobb litt utenom det vanlige. Han holder (selvfølgelig) til i Las Vegas og går også under navnet «Vaskemaskin-mannen». Og hva betyr så det? Jo han livnærer seg ved å bryte seg ut av vaskemaskiner.

Hva i alle dager?Magiker river i stykker skiltet til hjemløse Alan

I fotsporene til selveste Harry Houdini bryter Maisel seg ut både tvangstrøyer og håndjern, men hans farligste og mest populære stunt er, ja du gjettet riktig, å bryte seg ut av en påslått vaskemaskin, iført intet mindre enn fem lag med jern over hender og føtter.

«Ikke bare kan jeg drukne av alt vannet og såpen, men jeg kan også bli slått ut av de over 9 kiloene med håndjern, som spinner i vaskemaskinen med meg», forklarer Maiseli videoen.

Du tror det ikke før du får se det:Tryllekunstner satte ut alle med «magisk» frieri

«Jeg kan bryte ut av hvilken som helst vaskemaskin, uansett merke, så lenge den har en dør på minst 35 centimeter og rommer minst 68 centimeter» påstår han og hevder han har brutt seg ut av over 40 forskjellige vaskemaskin-merker.

I videoen over kan du se Maisel demonstrere sin «unike» utbryter-kunster.

Om du trodde dette var imponerende, bør du sjekke ut «Husky Houdini», som brøt seg ut av et bur selv mennesker sliter med å få åpnet:

Videoene folk snakker om