Inge Arild lover hevn etter dette

Broren Odin byttet ut hyttenøkkelen med en musefelle.

– Min kjære bror ventes på hytta i dag. Han skal hente nøkkelen som alltid henger på samme plass, skrev Odin Granheim under videoen han delte på sin Facebook-profil for noen dager siden.

Se også:Han skyller og skyller og skyller til ingen nytte

Bror Inge Arild Granheim har kjøpt seg hytte rett i nærheten av broren i Flatanger i Nord-Trøndelag. Hytta er under oppussing, og for at det skal være lett for elektrikere og andre håndverkere å komme seg inn, har nøkkelen hengt på et spesielt sted under hytta, skriver lokalavisa Innherred, som først omtalte saken.

– Monteringen av fella var like morro som filmingen, forteller Odin på sms. Det var Odins kone Unni som kom med ideen til spøken.

– Vi spiste frokost i regnværet da Unni kom på at vi måtte finne på et «spæll» mot broren min.

Odin byttet like godt ut nøkkelen med en musefelle, og han og sønnen Ørjan klatret inn under hytta, hvor de ble liggende i en halvtime mens de ventet på at det skulle smelle.

Videoen er i skrivende stund sett av over 50 000 mennesker og delt 246 ganger.

Se også:Faren fatter ikke hvorfor alle tuter på ham

Til lokalavisa Innherred, har Inge Arild lovet hevn på broren. Han sier at hevnen skal få vente til over påske, og vi gleder oss til å se hva neste pek i denne familien blir.

Familier som lurer hverandre er utrolig gøy for oss andre. Da Tommy ble lurt trill rundt av kona, gikk videoen verden rundt:

Odin og sønnen Ørjan klatret inn under hytta, hvor de ble liggende i en halvtime mens de ventet på at det skulle smelle.

Videoene folk snakker om