Olly krasjer gjennom hindrene og inn i hjertene våre

– Dette er det morsomste jeg har sett på lenge! utbryter kommentatoren.

Den lille Jack Russell-terrieren Olly er med på den årlige agility-konkurransen hos Crufts i Storbritannia. Crufts er verdens største hundeshow, og er kanskje mer kjent for friserte hunder som går pent i ring.

Se også:Lærte hunden å hente øl

Konkurransen Olly var en del av, var for hunder som hadde blitt adoptert fra dyrevernsorganisasjoner. Olly, som ble adoptert da han var ti måneder gammel, koser seg stort på banen, men prestasjonene er så som så.

– Oisann, for et stup, og han bryr seg ikke litt en gang!, kan man høre kommentatoren si lattermildt i det Olly feilberegner et hinder og går skikkelig på trynet, før han lykkelig løper videre.

For et triks:Mye bedre enn å lære hunden å hente tøfler

Den lille hunden ble kanskje litt vel oppspilt av å se alle hindrene han skulle prøve seg på. Han får prøvd alle sammen, men rekkefølgen går ikke helt sånn som eieren hans hadde planlagt.

– Olly er klin gæærn, og du kan se at han storkoser seg, ler kommentatoren.

Selv om Olly ikke fikk noen premie, er det liten tvil om at han er den hunden som har fått mest oppmerksomhet i årets konkurranse.

Se også:Hunde-akrobatikk tar nettet med storm

Da denne Golden Retrieveren deltok i en dressurkonkurranse på den finske tv-kanalen Yle, gikk det heller ikke helt etter planen:

Videoene folk snakker om