Snøkuken fikk ikke stå

Gøteborgs omdiskuterte snøkuk har gjenoppstått i gigantisk utgave.

Selv om vi har kommet til det herrens år 2016, så er det fremdeles enkelte ting som klarer å hente frem puritaneren hos enkelte. I Gøteborg hadde noen i nattens mulm og mørke tegnet en solid kuk i snøen ute på isen i Vollgraven.

Noen syntes dette var svært upassende og kontaktet kommunen som reagerte sporenstreks.

Se også denne:Oslo invadert av «kjempe-penis»

Protestgruppe på Facebook

Mens sollyset fremdeles skinte på det lille kunstverket, ankom et saneringsfirma, hyret inn av kommunen for å fjerne den provoserende usømmeligheten fra isens overflate. Etter mye om og men fikk de visket det bort, og dermed trodde nok kommunestyret at saken var ute av verden.

Men i sosiale medier mente stadig flere at det var et angrep på den frie kunsten og Facebook-gruppen Återställ Snökuken samlet over 3000 engasjerte sjeler og tilhengere.

Se også denne:Aril fikk erotisk fangst i garnet

Gigantisk manndom

Emilian Sava var en av mennene som deltok i fjerningen av verket i Vollgraven, som enkelte har omdøpt til Ballgraven.

Etter å ha lest flere av innleggene i Facebook-gruppen, grep han telefonen, ringte kameraten og bad ham ta med seg snøfreseren – nå skulle det lages snøkuk!

Resultatet kan du se i snøen på den tilfrosne Askimsviken utenfor Gøteborg. Der har nemlig Emilian og kollegene i saneringsfirmaet gjenskapt kuken i en flere ganger større versjon.

Faktisk er den så står at du må fly over for å nyte synet av den i sin fulle manndom.

Se også denne:Snøkaos? Bare stup i det

Svenskene har latt seg lure av «snopper» før:

Videoene folk snakker om