Løven kjenner grønt gress for aller første gang

Reddet etter et liv i bur.

Vi lover! Dette er den mest rørende videoen du kommer til å se i dag!

Dette er øyeblikket en løve som har levd hele livet i fangenskap, for første gang får oppleve å gå fritt på grønt gress. Det er ingen tvil om at løven koser seg i sin nye tilværelse. Den 13 år gamle løven hadde levd alle sine år i et lite bur hos et omreisende sirkus, før den her fikk et nytt liv i et dyrereservat i Brasil.

Se også:Jonathan er løvas bestevenn

Videoen kommer fra dyrereservatet Rancho dos Gnomos Santuário i Brasil, som tar imot eksotiske og ville dyr som har levd i fangenskap.

Men dette reservatet er innestengt med en naboby som ekspanderer seg stadig nærmere parkgjerdene. Derfor ønsker de å flytte til et større område der de ville dyrene kan boltre seg fritt. For å kjøpe et nytt område trenger de donasjoner.

Husker du denne?Løven Christian rørte en hel verden

Det er også bakgrunnen til at de la ut denne rørende videoen for å vise deres viktige arbeid for ville dyr. På et par dager har den fått nesten 800.000 visninger på YouTube, så det virker som planen deres fungerer.

Hvis du likte denne videoen kommer du til å elske denne: En bortkommen løvinne ropte på flokken sin i tre dager. Se øyeblikket der de endelig kommer løpende:

 

Videoene folk snakker om