Er CV-en hans dum, eller bare helt genial?

Han gir i hvert fall alt for å kapre drømmejobben.

I dagens medierelaterte samfunn er det tydelig at man må prøve nye ting for å skille seg ut blant alle jobbsøkerne. Så spørs det bare hvor lang man er villig til å gå.

Elski Felson ser kanskje ut til å være en helt vanlig mann i 20-årene, men han har kreativiteten og fantasien på rett plass.

– Kast den gamle CV-en, det er på tide med noe nytt! skriver Felson under videoen sin på YouTube, som er nøkkelen i i denne søkeprosessen.

Se også denne:Hans største drøm er å levere pakker for UPS

Den 24 år gamle amerikaneren var ferdigutdannet i 2013, men har ikke klart å kapre drømmejobben helt ennå. Så utlyste bildedelingsapplikasjonen Snapchat en stilling.

Som den teknofriken han er fant Felson raskt ut at han ikke kunne søke på jobben som han hadde søkt på andre jobber og satte seg i tenkeboksen.

Se også denne:Beste­ven­ner med Downs syndrom lager zom­bie­film

Resultatet ble flere videosnutter i en samlet «My Story» på Snapchat som han sendte direkte til applikasjonens skaper, Evan Spiegel.

Nå venter verden i spenning på om Elski Felson blir ansatt som noe så flott som Community Support Specialist i én av de mest populære mobilapplikasjonene på markedet.

Se også denne:– Enten får du deg en jobb, ellers kjører jeg over spillene dine!

Videoene folk snakker om