Charlie har tjent millioner på bittet

Det er det mest sette klippet på YouTube noen sinne og forandret livet til en liten småbarnsfamilie fra England.

Klippet av brødrene Charlie og Harry er for lengst kjent verden over. Det søte klippet ble publisert på YouTube allerede i 2007 og resten er historie.

Charlie og Harry har siden den gang blitt noe ufrivillige verdensstjerner. Men faren til de to små Howard Davies-Carr har tidligere fortalt av videoen egentlig var ment til guttenes gudfar og familie.

800 millioner visninger

Etter et par uker hadde egentlig Howard bestemt seg for å fjerne klippet av antall visninger var rundt 200, men lot det ligge noen måneder.

Og det angrer han helt sikkert ikke på i dag. For i disse dager har klippet blitt spilt av nærmere 800 millioner ganger og gitt klingende mynt i kassa, ifølge ABC News.

Har tjent millioner

Etter å ha ligget noen måneder på nettet begynte videoen av brødrene å ta fullstendig av. Ifølge faren doblet antall seere hver dag i flere måneder.

– Da måtte vi bestemme oss. Skulle vi akseptere dette og gjøre noe mer ut av det, eller bare legge videoen bak oss, sa Howard til ABC News i 2012.

Familien valgte det siste, men da videoen hadde rundt 50 millioner visninger innså de at det var penger å hente. Siden da har familien samarbeidet med YouTube og tjener gode penger. I 2012 estimerte ABC News at familien hadde tjent 3,4 millioner kroner på det hverdagslige klippet.

Videoene folk snakker om