Slått, skamfert og skadd for livet - Jude elsker folk likevel

Den torturerte hunden Jude er «ansiktet til dyremishandling».

Den cirka ett år gamle hunden Jude har gjennomgått helvete på jord.

– Hele ansiktet hans har en infeksjon, kjøttet har råtnet ned til beinet, det er ikke noe hud igjen rundt snuten på høyre side. Det betente kjøttet lukter forferdelig fordi det er råttent. Når han puster høres han ut som en hval. Det er forferdelig. Denne stakkars hunden har gått gjennom noe av det mest sjokkerende jeg har vært borti.

Slik beskriver Hayley Zielinski (48) situasjonen til den grovt mishandlete hunden, ifølge Storytrender. Zielinski driver Dog Networking Agents Inc, en veldedig organisasjon med base i USA som jobber med å redde og adoptere bort hunder som har det vondt.

Se også:Fra en dyp grotte høres små skrik - se hva han finner på innsiden

Aldri sett noe lignende

Zielinski har vært borti mange dyr som har vært utsatt for mishandling, men aldri har hun sett et tilfelle så ille som Judes. Utifra skadene hunden har, tror dyrehjelperen at noen har teipet igjen Judes snute og munn, og når teipen har blitt fjernet, har den dratt med seg hud og skapt en stygg skade. I tillegg har Jude andre skader som tyder på gjentatte slag og feilfôring, ifølge videobyrået Caters.

– Jeg har aldri sett noe sånt før. Han er ansiktet til dyremishandling. Til og med veterinærene jeg tar han med til sier: «Herregud, hva har skjedd med den stakkars hunden?», sier Zielinski, ifølge Storytrender.

Se også denne:Hunden Alex reddet fra å bli men­neske­mat

Elsker mennesker tross alt

På tross av de voldsomme skadene hunden har fått påført, er Jude veldig glad i mennesker. Ifølge Zielinski elsker han å være rundt mennesker, og logrer i ett sett.

Nå har organisasjonen hennes startet en innsamlingsaksjon for å skaffe penger til en omfattende operasjon som kan hjelpe Jude. Det er anslått at operasjonen vil koste minst 10.000 dollar.

Se også:Gutt (5) mishandlet katt - da tok han hevn

Videoene folk snakker om