«Ville du drukket dette vannet?»

På tross av den gyselige fargen, mener myndighetene vannet er trygt å drikke.

Torsdag postet amerikanske Chelsi Higginbotham en video og noen bilder som viser drikkevannet hun og moren må ta til takke med. 

– Så dette er vannet vårt her i Albany, Louisiana i trailerparken, sier Higginbotham i videoen, mens hun viser rennende vann som kommer ut fra vasken og badekaret.

Se også:Innbyggerne fikk sjokk da de åpnet krana

Vannet er ikke bare litt brunt, det er mørkebrunt og likner mer på cola eller pepsi enn på vann. Hadde det vært slikt vann som kom ut av min spring, ville jeg vært svært skeptisk til å drikke det. Det er også Chelsi og moren, men de skal ha fått beskjed om at det bare er å drikke, ifølge videobyrået ViralHog.

– Moren min og jeg har opplevd dette i mange år, og hun har ringt vår lokale vann-leverandør og miljøverndepartementet mange ganger. Det eneste de sier til henne er «det er trygt å drikke» da det skyldes skylling av vannrørene, sier hun til ViralHog.

Vannet i Louisiana har tidligere blitt målt til å ha et høyt innhold  jern, som kan påvirke fargen på vannet, men som ikke er farlig å innta, ifølge CNN.

Se også:«Blod»-fontene får oss til å grøsse

Hun sier videre at hun postet video og bilder på Facebook for å prøve å skape litt oppmerksomhet om saken. Det har hun i stor grad lykkes med. 1,5 millioner mennesker har så langt sett videoen hun postet på Facebook.

Videoene folk snakker om