– F**n heller, folkens! Senk farta!

Mike ble vitne til skremmende ulykke på landsbygda.

Da Mike Ashcroft fra Wales var på vei hjemover, ble han vitne til noe som skremte vettet av ham. På veien foran ham prøvde en bilist å kjøre forbi en varebil, men til tross for at bilisten sjekket bakspeilet, hadde hun ikke rukket å reagere på bilisten som kom bakfra i en fart som lå langt over den lovlige farta i området. 

Se denne:Cato Hansen fanget dramatisk velt på film

I det hun legger seg ut, kommer en søvgrå bil krasjende inn i siden hennes og utløser en kollisjon hvor begge personbilene og varebilen foran mistet kontrollen.

Ashcroft delte videoen på sin Facebook-side og skrev under at kvinnen som kjørte den hvite bilen ikke hadde skylda for ulykken: «Dette er andre gang jeg har måtte redde folk fanget i kolliderte biler, så f**n heller folkens! Senk farta!»

Se også:Politiet trodde han var full da han fortalte om ulykken

Etter at flere hadde skrevet negative kommentarer under videoen om den hvite bilen, la Ashcroft til: «Da kvinnen i den hvite bilen sjekket speilene sine, var den grå bilen i blindsonen, og han kom så fort at hun ikke rakk å reagere uansett. Det var ikke hennes skyld at dette skjedde!».

Utrolig nok ble ingen av bilistene alvorlig skadet i ulykken.

Den fulle syklisten angrep bommen - og tapte så det sang:

Videoene folk snakker om