Turgåere gikk rett på gaupene: – Dette ser du bare én gang i livet

Gaupenes uvanlige adferd gjorde inntrykk.

Årets mest sette #28: Et amerikansk par var ute på skogstur da de plutselig fikk øye på to gauper som oppførte seg merkelig på veien. Paret begynte straks å filme de to gaupene som i hele femten minutter oppholdt seg sammen, noe som er svært uvanlig for gauper.

Det er stort sett kun under paringstiden det er mulig å se to gauper samtidig, så det Peter og Tammy Mullen opplevde var noe helt unikt.

«Å se én ensom gaupe er uvanlig, men å se to gauper så tett på skjer bare én gang i livet» skrev lokalavisen The Portland Press Herald om hendelsen som fant sted i august.

Se også:Uhyre sjeldent møte i de polske skoger

Truet art

I USA er gaupe en truet art, og det er kun i delstaten Maine, hvor hvor disse to ble observert, at paring er dokumentert. I delstaten lever det 1000 voksne gauper, ifølge lokalavisen.

Den utrolige opplevelsen på skogsturen gjorde inntrykk også hos oss nordmenn, for videoen er den 28. mest sette på SeDenne i 2017.

Se også:Andrea satte mor­gen­kaf­fen i halsen da hun så ut av vinduet

Følg med videre

Hver dag i desember vil vi vise deg en av de mest sette videoene her på SeDenne gjennom 2017. Vi begynner med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover til nyttårsaften. Da avsløres årets mest sette video.

Se de andre mest sette videoene:

Hele lista over årets mest sette videoer i 2017 finner du her. . .

Følg med videre, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller vil se igjen.

Har du lyst til å se enda mer? Under kan du se de tre mest sette videoene i 2016.

1. Lesbisk sjokk: Tok på penis for første gang

2. Prins Sverre Magnus fikk foreldrene til å le

3. – Jeg er ikke fornøyd med min «perfekte» kropp

Videoene folk snakker om