Hørte mystiske lyder på loftet – gjorde sjokkfunn

Slangefangeren var overbevist om at familien hadde en dødelig gjest.

Årets mest sette #24: Bob og Linda Van der Herchen i Englewood i Florida hadde i flere år hørt mystiske lyder fra loftet. Paret trodde først det kunne være rotter i huset, men det skulle vise seg å være noe langt skumlere.

Sønnen fikk knipset et bilde av det som utvilsomt var en DIGER slange som hadde flyttet inn mellom isoleringen i taket. Da slangefangeren så bildet skvatt ham til.

– Den svære fyren der vil drepe deg. Glem å komme deg på sykehus om den biter, sa han, ifølge Van der Herchen.

Slangefangeren identifiserte slangen som en livsfarlig diamantklapperslange. Han turte ikke gjøre noe og anbefalte familien om å forsøke å drepe slangen med gift eller lure den ut på et vis.

Fikk sjokkbeskjed: Fant 24 klapperslanger skjult i huset

– En betjent dukket opp og sa han ikke følte seg komfortabel og at vi burde prøve å drepe den. Som om vi føler oss komfortable, skrev Linda Van der Herchen på Facebook.

– Hjemme alene? Kanskje, kanskje ikke! skrev hun et par dager tidligere.

Kun i Florida: Slange spiste alle kattene i nabolaget

Noen dager senere tilbydde en nabo og slange-entusiast seg å hjelpe med å få ut slangen. Etter mange timer klarte han å få ut slangen og identifisere den som en over tre meter lang boa constrictor, en langt med medgjørlig slange enn en klapperslange.

For både familien og slangen ble det dermed en lykkelig slutt. Den ble nemlig tatt vare på som kjæledyr av slange-entusiasten. Klippet er det 24. mest sette på Se Denne i 2017

Følg med videre

Hver dag i desember vil vi vise deg en av de mest sette videoene her på SeDenne gjennom 2017. Vi begynner med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover til nyttårsaften. Da avsløres årets mest sette video.

Se de andre mest sette videoene:

Hele lista over årets mest sette videoer i 2017 finner du her.

Følg med videre, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller vil se igjen.

Har du lyst til å se enda mer? Under kan du se de tre mest sette videoene i 2016.

1. Lesbisk sjokk: Tok på penis for første gang

2. Prins Sverre Magnus fikk foreldrene til å le

3. – Jeg er ikke fornøyd med min «perfekte» kropp

Videoene folk snakker om