Lettkledde baristaer vekket harme

Kundene strømmet til, men lokalpolitikerne var rasende.

Årets mest sette #23: Ekteparet Ben og Regina Lyles åpnet den første Bikini Beans Espresso i Arizona i USA i 2014. Tre år senere har de åpnet kafé nummer to, og ifølge nettsiden til bedriften drømmer de om å bli en landsdekkende kjede av bikini-baristaer.

Konseptet er enkelt: Du får servert det du vanligvis får servert på kafé, bare at det er utelukkende kvinner som serverer deg, og alle er kledd i bikinier.

Merkelig trend: Kliss nakne på første date

Kontroversielt

Ifølge eierne selv, er kaffebutikkene svært populære, spesielt blant menn. Men konseptet har, kanskje ikke overraskende, skapt kontroverser. Blant annet har byrådsmedlem Kolby Granville i Tempe, Arizona uttrykt at konseptet ikke er i tråd med de verdiene det lokale samfunnet står for.

– Det jeg tenkte da jeg hørte at de skulle åpne en ny butikk var: Wow. Det er dette vi lever med i dagens samfunn, at kvinner som objekter er en verdifull salgsmodell, og det er noe jeg er uenig med, har Granville tidligere sagt til TV-kanalen Fox.

Se også denne: Kledde av seg midt i London mot kroppspress

Videoen fra den kontroversielle kaffebaren ble populær på SeDenne, og er den 23. mest sette videoen i 2017.

Følg med videre

Hver dag i desember vil vi vise deg en av de mest sette videoene her på SeDenne gjennom 2017. Vi begynner med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover til nyttårsaften. Da avsløres årets mest sette video.

Se de andre mest sette videoene:

Hele lista over årets mest sette videoer i 2017 finner du her.

Følg med videre, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller vil se igjen.

Har du lyst til å se enda mer? Under kan du se de tre mest sette videoene i 2016.

1. Lesbisk sjokk: Tok på penis for første gang

2. Prins Sverre Magnus fikk foreldrene til å le

3. – Jeg er ikke fornøyd med min «perfekte» kropp

X
X

Se de andre mest sette videoene:

Videoene folk snakker om