Naboene trodde ikke sine egne øyne

Fant kjempeslange – trodde det var krokodille

Årets mest sette #20: – Slangefangeren trodde ikke på meg da jeg sa hvor stor den var, men da han kom sa han: – Å, steike!, sier Rini Steenwinckel til det australske underholdningsnettstedet Pedestrian.

Hun var en av dem som oppdaget den fem meter lange slangen i en park i nærheten av hjemmet sitt i Cairns i Australia. Steenwinckel trodde først det var en krokodille fordi den var så svær - og den hadde en mystisk bulk i magen.

Se også denne: Hans siste måltid var helt pyton

Cairns Snake Removal kom snart til stedet og konkluderte med slangen, en ametystpyton, hadde svelget en fullvoksen wallaby, en type pungdyr som ligner kenguru og lever i Australia.

–Slangen og wallabyen veide til sammen rundt 40 kilo. Det var mye for to av oss å løfte. Slangen var for stor for å puttes i en bag, skriver Cairns Snake Removal på sin Facebook-side

Se også denne: Bonden klemte på slangen - da tøt ofrene ut

Klippet av kjempeslangen er det 20. mest sette på SeDenne i 2017.

Følg med videre

Hver dag i desember vil vi vise deg en av de mest sette videoene her på SeDenne gjennom 2017. Vi begynner med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover til nyttårsaften. Da avsløres årets mest sette video.

Se de andre mest sette videoene:

Hele lista over årets mest sette videoer i 2017 finner du her.

Følg med videre, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller vil se igjen.

Har du lyst til å se enda mer? Under kan du se de tre mest sette videoene i 2016.

1. Lesbisk sjokk: Tok på penis for første gang

2. Prins Sverre Magnus fikk foreldrene til å le

3. – Jeg er ikke fornøyd med min «perfekte» kropp

Videoene folk snakker om