Truffet av «spøkelsesbil» – her er beviset

Politiet trodde han var full da han fortalte om ulykken.

Årets mest sette #19: Amir var på vei hjem fra jobb i Jesenice i Slovenia i mai, da han plutselig ble truffet av en «spøkelsesbilist». En tom bil kom plutselig rullende ned fra siden og traff bilen hans rett i siden.

Sjekk også: Her blir han påkjørt av en «spøkelsesbilist»

– Jeg hadde ingen sjanse til å reagere. Politiet kom raskt, men de trodde meg ikke. Når jeg begynte å forklare, trodde de jeg hadde drukket. Så viste jeg dem opptaket og de måtte innrømme at bilen var tom, sier han til videobyrået ViralHog.

Noen lærer aldri: Bilist ble latterliggjort etter dum forbikjøring

Politiet konkluderte at bilen hadde stått parkert på høyden, da den av ukjent grunn begynte å trille. Heldigvis ble ingen personer skadet, selv om bilen til Amir ble totalskadet. Klippet er det 19. mest sette på SeDenne i 2017.

Følg med videre

Hver dag i desember vil vi vise deg en av de mest sette videoene her på SeDenne gjennom 2017. Vi begynner med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover til nyttårsaften. Da avsløres årets mest sette video.

Se de andre mest sette videoene:

Hele lista over årets mest sette videoer i 2017 finner du her.

Følg med videre, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller vil se igjen.

Har du lyst til å se enda mer? Under kan du se de tre mest sette videoene i 2016.

1. Lesbisk sjokk: Tok på penis for første gang

2. Prins Sverre Magnus fikk foreldrene til å le

3. – Jeg er ikke fornøyd med min «perfekte» kropp

Videoene folk snakker om