Rasende bilist dro strikken for langt

Bilisten utfordret lastebil. Det angret han nok raskt på.

Årets mest sette #17: Tungtrafikksjåfører opplever mye rart på veien. Denne trailersjåføren kom over en bilist som ikke hadde sansen for å ligge bak doningen, spesielt da all trafikken måtte over i venstre kjørefelt for å vike for en havarert tankbil.

Hodeløse sjåfører: Idiotene lastebilsjåfører møter på veien

Bilisten kom seg til slutt forbi traileren og viste tydelig sin misnøye med å rekke den berømte langfingeren ut av vinduet og så ta en «bremsetest». 

Hvorvidt bilisten hadde tenkt gjennom denne handlingen vites ikke, for som kjent bruker tungtrafikk lengre tid og distanse på å stoppe enn personbiler. Dermed var sammenstøtet et faktum.

Noen lærer aldri: Derfor skal du aldri snike deg inn foran en trailer

Trailersjåføren sier bilisten først forsøkte å stikke av, men at han fant ham igjen på en bensinstasjon en drøy kilometer unna. Trailersjåføren sørget for at bilisten holdt seg der til politiet i Jamestown, North Dakota kom og fikk se opptaket i videoen over. Klippet er det 17. mest sette på SeDenne i 2017.

Følg med videre

Hver dag i desember vil vi vise deg en av de mest sette videoene her på SeDenne gjennom 2017. Vi begynner med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover til nyttårsaften. Da avsløres årets mest sette video.

Se de andre mest sette videoene:

Hele lista over årets mest sette videoer i 2017 finner du her.

Følg med videre, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller vil se igjen.

Har du lyst til å se enda mer? Under kan du se de tre mest sette videoene i 2016.

1. Lesbisk sjokk: Tok på penis for første gang

2. Prins Sverre Magnus fikk foreldrene til å le

3. – Jeg er ikke fornøyd med min «perfekte» kropp

Videoene folk snakker om