– Cam­ping­bi­len nektet å slippe oss forbi!

Martins møte med sta camping-turist vekket harme.

Årets mest sette #13: Om man har kjørt litt rundt på norske kystveier sommerstid så er campingbiler og -vogner et kjent, om ikke like kjært synt.

Galskap: Prøver forbikjøring med campingvogn - mister kontrollen fullstendig

Men da Martin Stanik og kjæresten var på vei gjennom Breamer Road i New Zealand da de kom bak en campingbil, som ifølge Stanik bevisst nektet å la de passere.

«Jeg vet ikke hvorfor, men han nektet oss å kjøre forbi. Hver gang veien rettet seg ut så kjørte han bevisst midt i veien. Det førte nesten til en ulykke og vi holdt på å ende i grøfta!».

Fikk nok: Slapp ikke forbi - satte seg på panseret

«Det er ikke normalt når man kjører med bortimot perfekte forhold og ingen trafikk, å gjøre sånt og samtidig kjøre i 40km/t.», skriver han under videoen på YouTube.

Videoen har skapt mye debatt og enkelte mener også at veien ikke er i god nok stand til å trygt kunne passere et så stort kjøretøy.

En gang for alle: Slik skal du flette i trafikken!

Videoen er den 13. mest sette på SeDenne i 2017.

Følg med videre

Hver dag i desember vil vi vise deg en av de mest sette videoene her på SeDenne gjennom 2017. Vi begynner med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover til nyttårsaften. Da avsløres årets mest sette video.

Se de andre mest sette videoene:Hele lista over årets mest sette videoer i 2017 finner du her.

Følg med videre, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller vil se igjen.

Har du lyst til å se enda mer? Under kan du se de tre mest sette videoene i 2016.

1. Lesbisk sjokk: Tok på penis for første gang

2. Prins Sverre Magnus fikk foreldrene til å le

3. – Jeg er ikke fornøyd med min «perfekte» kropp

Videoene folk snakker om