Norsk landing imponerte i utlandet

Fire år etter at videoen ble filmet, ble den plukket opp av verdens største nettavis.

Årets mest sette #11: Da John Øystein Berg fanget autovern-landingen til luftambulansehelikopteret i 2013, hadde han nok ingen anelse om at den ville bli trukket opp igjen hele fire år senere. Videoen gikk landet rundt i 2013, og plutselig var den i gang igjen.

For til tross for at helikopterpilot Lars Amdal den gang fortalte Avisa Sør-Trøndelag at dette ikke var en spesielt vanskelig landing, vekker den oppmerksomhet i land hvor slikt sjelden skjer.

Glem tyngdekraften:Dette digre heli­kop­te­ret kan fly loddrett

Verdens største nettavis, britiske Daily Mail, skrev i sin artikkel at landingen er «en imponerende prestasjon» av piloten. Men videoen har ikke bare imponerte britene, den er også den 11. mest sette videoen her på SeDenne i 2017.

Se også denne:Skal bare lande pent – så tar vinden tak i heli­kop­te­ret

Følg med videre

Hver dag i desember vil vi vise deg en av de mest sette videoene her på SeDenne gjennom 2017. Vi begynner med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover til nyttårsaften. Da avsløres årets mest sette video.

Se de andre mest sette videoene:

Hele lista over årets mest sette videoer i 2017 finner du her.

Følg med videre, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller vil se igjen.

Har du lyst til å se enda mer? Under kan du se de tre mest sette videoene i 2016.

1. Lesbisk sjokk: Tok på penis for første gang

2. Prins Sverre Magnus fikk foreldrene til å le

3. – Jeg er ikke fornøyd med min «perfekte» kropp

Videoene folk snakker om