Russisk postfly med pinlig pakketabbe

Trodde du norske pakker fikk hard behandling?

Det er jo alltid noen som skal ta ting litt mer bokstavelig enn andre. Så når beboerne på den russiske Kamtasjatkahalvøya helt øst i Sibir fikk beskjed om at pakkene deres kom flyvende til dem, så ventet de nok ikke en like bokstavelig behandling av deres verdisaker.

For videoen som nå går om en farsott i Russland, viser øyeblikket en uoppmerksom pilot på et Yakovlev Yak-40 postfly «glemmer» at han har en haug med avlessede pakker bak seg. Flere av dem ble regelrett sendt flyvende rundt på flyplassområdet.

Så ikke humoren:Roger sang om «udugelig ledelse» - mistet jobben

Videoen har som nevnt blitt en stor snakkis i Russland og det nasjonale postverket har beklaget hendelsen og piloten og det øvrige bakkemannskapet har fått reprimande for pakkebehandlingen. Overfor russiske medier beroliger de folk med at alle pakkene ble gjort rede for og at ingen av dem skal ha tatt skade.

Ifølge RT stiller videoen seg inn i en rekke med dårlige opplevelser folk har hatt med landets postverk der pakker både dukker oss notorisk sent og gjerne ikke i samme tilstand som da den ble sendt.

Ikke bedre andre steder:Er det rart denne postmannen fikk sparken?

Videoene folk snakker om