Plutselig innså piloten at han ikke nådde rullebanen

Innflygningen på notorisk flyplass var sekunder unna katastrofe.

Årets mest sette #8:Princess Juliana-flyplassen på St. Maarten er notorisk kjent for sine lave innflyginger over Maho Beach like før rullebanen. Fly-entusiaster fra hele verden har valfartet til stranden for å få et dramatisk bilde av et fly.

Men det ble virkelig dramatisk da WestJets rute fra Toronto skulle lande 7. mars. Flere skuelystne observerte at flyet fløy dramatisk lavt under innflygningen, før pilotene ga gass og tok en såkalt «go around».

Piloter som har sett opptaket har omtalt at de anslår høyden til å være lavere enn 20 meter da pilotene tok avgjørelsen om å avbryte landingen. Videoen av flyet vakte også stor oppsikt på SeDenne og er den 8. mest sette videoen i 2017.

Verdens skumleste flyplasser:Her lander kun de modigste pilotene

– Livsfarlig

WestJet skal ha uttalt at flyet aldri var under 500 fot (150 meter), da landingen ble avbrutt uten dramatikk. Dette stiller de som observerte landingsforsøket seg svært tvilsomme til.

– Å være så lav og ikke være over rullebanen er rett og slett livsfarlig, sier en anonym 737-pilot til journalisten Christine Negroni.

Flyet sirklet over flyplassen i 45 minutter før Boeing 737-maskinen landet trygt. I den mellomtiden skal flyplassen ha vært stengt i 20 minutter på grunn av de vanskelige værforholdene.

Se også denne:Flyet sneier nesten strand­tu­ris­tene

Følg med videre

Hver dag i desember vil vi vise deg en av de mest sette videoene her på SeDenne gjennom 2017. Vi begynner med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover til nyttårsaften. Da avsløres årets mest sette video.

Se de andre mest sette videoene:

Hele lista over årets mest sette videoer i 2017 finner du her.

Følg med videre, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller vil se igjen.

Har du lyst til å se enda mer? Under kan du se de tre mest sette videoene i 2016.

1. Lesbisk sjokk: Tok på penis for første gang

2. Prins Sverre Magnus fikk foreldrene til å le

3. – Jeg er ikke fornøyd med min «perfekte» kropp

Videoene folk snakker om