Gigantisk skip slukes av havet

Det hele er riktig så tilfredsstillende å se på.

Årets mest sette #7: Et massivt konteinerskip oppkalt etter det mytologiske sjømonsteret «Kraken» ble senket utenfor kysten av Texas i januar i år.

Det hele var planlagt og gjort i regi av Texas Park and Wildlife Department. Tanken var at skipet skulle skape et kunstig rev.

– Vi ønsker å skape et habitat for fiskene. Dette vil gagne både fiskene selv, samt fiskere i området. I tillegg kan skipet bli et populært mål for dykkere, altså har det potensiale til å bli en turistattraksjon, sa Allison Baldwin ved departementet da skipet ble senket.

«The Kraken» sank etter planen og la seg på 40 meters dyp, og videoen av senkingen ble den 7. mest sette videoen på SeDenne i 2017.

Se også denne:Slik er det ute på Nordsjøen i eks­trem­vær

Følg med videre

Hver dag i desember vil vi vise deg en av de mest sette videoene her på SeDenne gjennom 2017. Vi begynner med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover til nyttårsaften. Da avsløres årets mest sette video.

Se de andre mest sette videoene:

Hele lista over årets mest sette videoer i 2017 finner du her.

Følg med videre, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller vil se igjen.

Har du lyst til å se enda mer? Under kan du se de tre mest sette videoene i 2016.

1. Lesbisk sjokk: Tok på penis for første gang

2. Prins Sverre Magnus fikk foreldrene til å le

3. – Jeg er ikke fornøyd med min «perfekte» kropp

Videoene folk snakker om