Tabbebilist fikk dyr lærepenge i Oslo

Bilisten prøvde seg på en «frekkis» i Oslogryta.

Årets mest sette #6: Det kan gjerne være uoversiktlig å komme til storbyen når det begynner å bli mange filer og mye trafikk. Vi vet ikke hvor by-vant bilisten i denne videoen var, men hans frekke forsøk på forbikjøring på E6 ved Helsfyr i Oslo endte nok ikke helt som planlagt.

For bilisten hadde tydeligvis ikke fått med seg at semitrailere har noe som heter blindsone og dermed ikke mulighet til å ense hans frekke framferd.

Apropos blindsone:Denne syklisten fikk seg en real vekker

Det ble nok en dyr lærepenge for ham. Hendelsen skjedde lille julaften i 2015, men ble først publisert på nett gjennom YouTube-kontoen Norsk Dashcam i februar 2017. Videoen vakte stor oppsikt også på SeDenne og ble den 6. mest sette i år.

Se også denne:Like bak politiet utfordrer han skjebnen

Følg med videre

Hver dag i desember vil vi vise deg en av de mest sette videoene her på SeDenne gjennom 2017. Vi begynner med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover til nyttårsaften. Da avsløres årets mest sette video.

Se de andre mest sette videoene:

Hele lista over årets mest sette videoer i 2017 finner du her.

Følg med videre, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller vil se igjen.

Har du lyst til å se enda mer? Under kan du se de tre mest sette videoene i 2016.

1. Lesbisk sjokk: Tok på penis for første gang

2. Prins Sverre Magnus fikk foreldrene til å le

3. – Jeg er ikke fornøyd med min «perfekte» kropp

Videoene folk snakker om