Silya måtte avbryte sangen – brast i tårer

Tone Damlis «Winner of a Losing Game» var skrevet etter bruddet med Aksel Hennie, og ble kraftig kost på «Hver gang vi møtes».

Da det var tid for Tone Damlis kveld på det populære TV-programmet ble en av Norges mest omskrevne kjendisbrudd med Aksel Hennie et naturlig tema. Silya Nymoen valgte å vise sin skjøreste side ved å tolke låten som omhandler bruddet. Resultatet preger alle artistene, men mens Tone strigråter klarer ikke Silya å synge låten helt ut.

Se også:Christels sang rørte artistene til tårer

Før framføringa forteller Tone Damli om hvordan hun som Idol-dommer ble bedt om å møte opp til sending dagen hun brøt med den kjente skuespilleren.

– Jeg sa ingenting den sendingen. Jeg bare satt der, med hendene under bordet, fortalte hun i episoden.

Talent:Tuva (12) gjorde dommerne målløse

I det populære TV-programmet «Hver gang vi møtes» på TV2 møtes kjente norske artister til å prate om livet og framføre sine egne tolkninger av hverandres låter. Programmet går på lørdager, og årets sesong gjester artister som Tore Endresen, Tshawe Boqwa og Tone Damli Aaberge.

Madcon-Yousef:– Var det bare jeg som trodde det var en 67 gammel gospel-tante som sang?

X
I det populære TV-programmet «Hver gang vi møtes» på TV2 møtes kjente norske artister til å prate om livet og framføre sine egne tolkninger av hverandres låter. Programmet går på lørdager, og årets sesong gjester artister som Tore Endresen, Tshawe Boqwa og Tone Damli Aaberge

X

Videoene folk snakker om