Ellevilt Top Gear-øyeblikk var bare juks

Jeremy Clarksons mest minneverdige øyeblikk var langt fra ekte.

Mange har siden en Top Gear-episode i 2010 trodd at Reliant Robin er en bil som kun velter. I en spalte i Sunday Times innrømmer nå Jeremy Clarkson at det hele bare var juks.

Se også denne:Top Gear-stunt endte i kata­strofe

«Ut fra alle brevene og kommentarene jeg fikk fra folk, så var den mest minneverdige tingen jeg gjorde på Top Gear, et kort segment om Reliant Robin. Du husker det kanskje: Jeg kjørte rundt omkring i Sheffield, og den falt overende.»

«Vel, nå er det på tide å innrømme det. En normal Reliant Robin vil ikke velte med mindre et beruset rugby-team er tilgjengelig. Eller om det er mye vind. Men i et forsøk på å glede og underholde, så spurte jeg gutta på bakrommet om de kunne trikse litt med diffen sånn at den stakkars lille krabaten rullet på siden hver gang jeg dreide på rattet.»

Se også denne:Clarkson med BBC-stikk i ny reklame

«Jeg liker Reliant Robin så godt, at da Richard Hammond, James May, Andy Wilman og jeg stiftet vårt nye produksjonsselskap, så gikk jeg rett ut og kjøpte en som firmabil. Interessant nok, så gjorde de tre andre det samme. Så nå har vi en liten flåte av dem som står parkert på plassene for sjefene ved kontorene våre.»

Disse bil-videoene derimot, er helt ekte:

Dette må være par­ke­rin­gen «fra helvete»:

Sjåfør med utrolig unna­manø­ver i Moskva:

Taxi-sjåfør tok «en Eli Hagen»:

Videoene folk snakker om